Öne Çıkanlar Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası küçükçekmece belediyesi belediye

Bu haber kez okundu.

MHP BAŞAKŞEHİR’DE ADAYLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

 İstanbul’da Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti arasında ittifak yapılması beklentilerinin kamuoyunun gündemini meşgul etmesine rağmen partiler iddialı şekilde çalışmalarını yürütüyor. Bu doğrultuda MHP Başakşehir İlçe Başkanlığı’da aday adaylarını görücüye çıkardı. Toplantıda Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Mehmet Büyükçanga destekleri dolayısıyla İlçe Başkanı Fatih Keleşoğlu’na, parti yöneticilerine, ülkü ocaklarına ve partililere teşekkür etti. .


Mehmet Büyükçanga’nın açıklamasından sonra tek tek meclis üyeliği adaylığına başvuru yapan aday adayları sırasıyla kendilerini tanıtıp, dosyalarını teslim ettiler.

Demografik ve sosyolojik açıdan pek çok farklı yapıyı temsil eden aday adaylarının varlığı partililer tarafından memnuniyetle karşılandı.    


GAMZE ÜNLÜ / KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183