Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Metrobüs yolcularına çorba ikramı

 ZEYTİNBURNU-Zeytinburnu Belediyesi, soğuk kış gününde sabahın erken saatlerinde işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlara dumanı üstünde tüten mercimek çorbası ikram etti. Sabah saat 07.30’da Cevizlibağ tramvay ve metrobüs durağının hemen önünde kurulan stantlarda ikram edilen 3 bin kişilik mercimek ve ezo gelin çorbası, kahvaltı yapma imkanı bulamayan yolcuların imdadına yetişti. Sıcak çorbayla içi ısınan yolcular, ikramının ardından yoluna devam etti.

MAKİNİSTLER GÜNE ÇORBAYLA BAŞLADI

Duraklara yanaşan tramvay makinistlerine eliyle çorba ikram eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Zeytinburnu’muzun en hareketli noktalarından biri olan Cevizlibağ’dayız. Hava serin, soğuk İstanbul sabahında hemşehrilerimize sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. Günün koşturmacası içerisinde kahvaltı yapmadan yola çıkan birçok hemşehrimiz var, sağ olsun hepsi ilgi gösteriyor. Hoş bir ortamda bize bu güzellikleri yaşatan Zeytinburnu halkına çok teşekkür ediyorum. Aşevimizde her gün 4 bin kişilik çorba ikramımız oluyor ama özellikle kış aylarında Marmaray, metrobüs ve tramvay duraklarımızda ikramlarımız oluyor ve olmaya da devam edecek” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183