Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Meal Box ikinci durağı ankara

Türkiye’nin lider paketli yemek markası Meal Box, Türkiye'deki faaliyetlerini büyütmeye devam ediyor. İstanbul’un her yerine ulaşan geniş bir dağıtım ağına sahip olan Meal Box’ın yeni durağı Ankara oldu. Pandemide 5 katı büyüyen paketli yemek hizmetinin hijyen, lezzet ve fiyat avantajlarıyla yeni normalde de kurumların gözdesi olduğunu belirten Meal Box CEO’su Murat Demirhan, “Yoğun talep üzerine, günlük 3 bin aboneye hizmet verdiğimiz İstanbul’un dışına çıktık. Şimdi ise Türkiye'nin ikinci büyük şehri Ankara’da faaliyete başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Yakın zamanda farklı illerdeki kurumların da yemek ihtiyaçlarına çözüm ortağı olacağız.” dedi.

Her çalışma sistemine uygun çözüm var

Pandemiyle birlikte kurumların farklı çalışma modellerine yönelmesinin farklı ihtiyaçları doğurduğunu söyleyen Murat Demirhan, “Abonelik sistemine odaklı bir iş modeliyle, müşterilerimize taze, sağlıklı ve lezzetli yemekler sunuyoruz. Özellikle ofislerde her gün yaşanan “Bugün ne yesem?” sorununa alternatif pakatlerimizle çözümler üretiyoruz. İster geleneksel çalışma modeli olsun ister şirketlerin yeni normali hibrit model; her iş modeline uygun seçeneklerimiz var. KOBİ’lerden yüzlerce çalışanı olan büyük firmalara kadar, işyerlerini çıkmaza sokan yemek uygulaması konusunda, her türlü kurumsal yapıya uygun hizmet veriyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183