Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece Büyükçekmece Belediyesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız

Bu haber kez okundu.

Maltepe İlçe Başkanlığı’nı Ali Cengiz Erol kazandı

 CHP Milletvekili Fethi Güler’in divan başkanlığı yaptığı CHP Maltepe İlçe Kongresi, Maltepe Belediyesi Yalçın Kızılay Spor Salonu’nda gerçekleşti. Delegelerin tamamının hazır bulunduğu kongreye CHP İstanbul Milletvekili ve PM Üyesi Sera Kadıgil, İbrahim Kaboğlu, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP İstanbul il yöneticileri, belediye meclis üyesi, muhtarlar, STK temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu’yla başlayan kongre gündemin diğer maddeleri olan raporların okunması ile devam etti. İki adayın konuşmalarını gerçekleştirdiği kongrede daha sonra seçimlere geçildi. Delegelerin oy kullanmasının ardından seçim sonucu belli olan kongrede mevcut başkan Savaş Yücel 188, Ali Cengiz Erol 195 oy alarak CHP Maltepe’nin yeni ilçe başkanı oldu.

FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183