Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece Belediyesi’nden, Yeni Yılın İlk Ayında Sanat Dolu Ajanda
 Usta şairler özel etkinliklerle yad edilecek

İlçede bulunan Cennet, Sefaköy, Atakent Kültür ve Sanat Merkezleri ile Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi, Ocak ayında birbirinden nitelikli programlara ev sahipliği yapacak. Usta şair Nazım Hikmet 118. doğum gününde resimlerinden oluşan özel bir sergiyle anılacak. Yetkin Dikinciler, Sinem Demircioğlu ve İklim Tamkan, ‘Yarına Davet-Nazım Hikmet’ adlı gösteride usta şair anısına şiir ve müziği birleştirdikleri bir melodram sahneleyecek. İkinci Yeni’nin en önemli şairlerinden Cemal Süreya ölümünün 30. yılında, 40 sanatçının çalışmasından oluşan sergiyle Küçükçekmece’de yad edilecek.

18 farklı yetişkin ve çocuk tiyatrosu

Küçükçekmece’de kendinizi bir resim sergisinden çıkıp, tiyatro veya konserde de bulabilirsiniz. Aynı günde, birkaç farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Küçükçekmece sahnesinde izleyiciyle buluşacak olan yetişkin tiyatrolarından bazıları; “Esaretin Bedeli, Büyüklere Masallar, Hırçın Kız, Şişman Güzeldir, Kadın Kafası, Nane Molla Zülfikar Bey.” Birbirinden eğitici ve eğlenceli , “Ali Baba ve Kırk Haramiler, Kurbağa Prens, Merhaba Gölgem, Sevimli Panda” çocuk oyunları da minik seyircilerin beğenisine sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183