Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

KARTAL’DA 8 MART COŞKUSU

 Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü’nün düzenlediği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamaları, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi önünden yürüyüşle başladı. Kartal Belediyesi’ne bağlı 11 Çocuk Gelişim Merkezi’nde eğitim gören çocukların yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, öğretmenler, veliler ve Kartal Belediyesi çalışanlarından oluşan kortej, çarşı içinde yürüdükten sonra Kartal Meydanı’nda kurulan kutlama alanına ulaştı. Kortejde yer alan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Ankara Caddesi üzerinde bulunan mağazaların kadın çalışanlarına ve vatandaşlara çiçek verdi. Müzik eşliğinde kortejde yürüyenler de caddede bulunan kadınlara çiçek vererek ilerledi. Ankara Caddesi boyunca yürüyen kortej, Kartal Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde toplandı. Burada kısa bir konuşma yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Atatürk’ün dünyadaki pek çok ülkeden önce Türk kadınlarının haklarını almasını sağladığını belirtti ve tüm emekçi kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak balonları gökyüzüne saldı.











Konuşmaların ardından kortej, kutlamaların devamı için Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar Etkinlik Çadırı’na geçti. Burada yapılan kutlamalarda kısa bir konuşma yapan Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar, Kartal’da kadınlara değer veren Op. Dr. Altınok Öz gibi bir Belediye Başkanı ile çalıştıklarını söyledi. Dipşar, belediyede bazı müdürlerin kadın olduğunu belirterek Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün imar ve ruhsat gibi çok önemli müdürlükleri kadınlara emanet ettiğini vurguladı. Dipşar’ın konuşmasının ardından kutlamalar Murat Teker yönetimindeki kreş öğretmenleri ve öğrencilerin müzik dinletisi, folklor gösterisi ve ikramlarla devam etti. Konser sırasında vatandaşlar, öğrenci velileri ve öğretmenler halay çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183