Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Kartal Belediyesi LGS Tercihleri Süresinde Öğrencilerin Yanında

 Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından Kartal Belediyesi tarafından başlatılan projeyle öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriliyor. Kartal Meydanı’nda kurulan stantta 3 uzman eğitim danışmanı tarafından verilen danışmanlık hizmetiyle çocuklara sahip oldukları yüzdelik dilimleri ile ilgili veriler paylaşılıyor, tercih alternatifleri ve tercih edebilecekleri okullar ile ilgili bilgiler veriliyor.


Uzman eğitmenler, öğrencilerin puanları ve ilgi alanları doğrultusunda en doğru tercih için öğrencilere ve ailelerine danışmanlık yapıyor. Kartal Belediyesi’nin uzman eğitim danışmanlarının bilgi ve tecrübesinden istifade eden öğrenciler de kendileri için en doğru kararı vermeye çalışıyor.
Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak verilen tercih danışmanlığı hizmetinden yararlanmak isteyen Kartallılar, 29 Temmuz’a kadar 10.00-19.00 saatleri arasında Kartal Meydanı’ndaki stanttı ziyaret edebilirler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183