Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kurban bayramı kent yaşam gazetesi Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

KARS 96 YAŞINDA!

 Esenyurt Karslılar Derneği’nin organizatörlüğünde gerçekleşen programa, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Kaymakam Ekrem İnci, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Oruç Oymak, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halil Kaval, Esenyurt Karslılar Dernek Başkanı Ali Kılıç, Dernek Genel Sekreteri Zafer Aras, Kars Spor Kulüpleri Başkanı Muharrem Yıldız ve çok sayıda Kars, Ardahan, Iğdır yöresi Dernek başkanı katıldı.  Açılış konuşmasını ve sunumunu Esenyurt Karslılar Derneği Genel Sekreteri Zafer Aras’ın yaptığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.kent yaşam 
Kars’ın kısa bir tanıtım slaytının gösterildiği programa, Kars Kafkas Ekibi’nin gösterisi damga vurdu. Kars kaşarı, çeçili, pişi ve tereyağının ikram edildiği gecede sahne alan Kars’lı Ozan Maksut Feryadi okuduğu “Cumhuriyet” şiiriyle ayakta alkışlanırken, yine yörenin sevilen sesi Aytekin Kemer söylediği yöresel türkülerle katılanlara uzun uzun halaylar çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183