Öne Çıkanlar FENERBAHÇE Galatasaray ibb Bağcılar Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

‘Kardeş belediyeler’ Trabzon’da buluştu

 Kardeş belediyelerTrabzon’da buluştu

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki heyet Trabzon’da ağırlandı. “Kardeş Belediyeler Buluşması” ile Trabzon’un birçok noktasını ziyaret etmek için yola çıkan topluluk, vatandaşlarla buluşarak hem doğayı gezdi, hem de ortak fikirler üretmek için konuştu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın katılımıyla gerçekleşen “Kardeş Belediyeler Buluşması”nda kardeşlik ve paylaşma mesajları verildi. Buluşmaya iş adamları, STK temsilcileri, yerel basın ve esnaf odaları olmak üzere birçok kişi katıldı.

Gezi sırasında doğduğu eve giden, “Ata, dede topraklarını ziyarete geldik” diyen Başkan İmamoğlu, “Köylerimiz güzel, insanlarımız güzel, doğamız güzel. Tabii ki ekmeğe, işe, aşa ihtiyacımız var. El birliğiyle bu topraklara, burada yaşayan hemşerilerimize destek olmak zorundayız” diye konuştu. Şimdiye kadar yapılan çalışmaların değerlendirildiği, görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada bilgi ve deneyimler paylaşıldı. Saha gezileri yapılarak halkın nabzını ölçen başkanlar, vatandaş taleplerini dinledi, yardımcı olunabilecek noktaları tespit etti.

 

İŞ MAKİNESİ HEDİYE EDİLDİ, PARK SÖZÜ VERİLDİ

Trabzon’da bulunan CHP ilçe başkanlıklarının ve kardeş belediyelerin ziyaret edildiği gezide daha önce Beylikdüzü Belediyesi meclisinden geçen kararla da kardeş belediye Düzköy’e greyder hediye edildi. Devir sırasında gerçekleşen törende İmamoğlu, iş makinesi hediyesinin ardından Düzköy’ün bir mahallesine oyun parkı yaptırma sözü verdi.

Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183