Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

KARADENİZ DERNEKLERİ İLE REFERANDUM DEĞERLENDİRİLDİ

 Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayında referandum sürecinin değerlendirildiği toplantıya Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Belediye başkan yardımcıları ve dernek yöneticileri katılım sağladı.


Ada; “Verdiğimiz her oy hizmete dönüşecektir”

Kahvaltı eşliğinde gerçekleştirilen toplantıda Karadeniz bölgesi il ve ilçe dernek yöneticileri adına konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı ve Esenyurt Giresunlular Dernek Başkanı Abdurrahman Ada, “Esenyurt’u kendimize bir okul olarak belirledik. Bu okulda bizler kararlılığı, dik durmayı, omurgalı olmayı, ahde vefayı öğrendik. Karşılık beklemeden belediye başkanımızı sevdik. Karadenizliler olarak yüzde 70 civarında oy vererek sizlere destek çıktık. Oylarımızın yanı sıra sizlere gönlümüzü ve sevgimizi de verdik. Çünkü Karadenizliler olarak sizlere verdiğimiz her oy, bu ülkenin menfaatine ve çıkarına olacak, hizmete dönüşecektir. Sayın başkanım Esenyurt adına büyük adımlar attınız. 15 Temmuz’daki dik duruşu ilk siz sergilediniz. Karadenizliler olarak birlik ve beraberliğimizin daim olacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Kadıoğlu; “İstikbalimizin, istikrarımızın devamını engelleyemeyecekler”

Abdurrahman Ada’nın konuşmasının ardından Karadeniz bölgesi il ve ilçe dernek yönetici ile referandumu değerlendiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu;

“Bizi fakirleştirerek dünyadan kopardılar”

“Dünyanın gerçeklerini asla öğrenemedik, öğrenmemizi bazıları istemedi. Biz fakirleşmiş bir ülke olarak 100 yıldır dünyadan ve dünya siyasetinden koparıldık. Bizi idare etmek isteyenlerin Türk’ü ile Kürt’ü ile Laz’ı ile Çerkez’i ile bizlere yapmış oldukları tek şey ayırımcılık ve baskıcı bir tutumdur. Sınırların kalktığı bir dünyada bizim sınırlarımızı cetvelle çizdiler.Dünya ülkeleri sınırları kaldırmış, ticareti genişletmişlerdi. Biz kendi ülkemizde toplu iğne bile yapamıyor onu dahi ithal ediyorduk.Bugün Ortadoğu’da, Suriye’de, Irak’ta birtakım olaylar oluyor. Oraların yağmalanmasının sebebi ne petroldür ne de Ortadoğu’ya hâkim olmaktır. Tek sebebi İsrail’in güvenliğidir. İsraillilerin ve Siyonizm’in tek düşüncesi ‘Allah bizi dünyaya hükmetmek ve diğer insanları da bize hizmet etmek için göndermiştir’ düşüncesi fikridir” dedi.

“16 Nisan’dan sonra Türkiye daha da güçlenecek”

Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu; referandumda Evet çıkması halinde Türkiye’nin daha da güçlenmesinden endişe edenlere vurgu yaptı.

“Bugünfakirlikten kurtulan ve dünya siyasetine yön veren ülke konumuna geldik. Bizi bu konumda istemeyenler, bugün referandumdan evet çıkmasını engellemek için oyunlar kuruyorlar,iftiralar atıyorlar. Biliyorlarki referandumdan ‘EVET’ çıkarsa Türkiye daha da güçlenecek. Dünya siyasetine yön vermeye ve mazlumlara umut olmaya devam edecek. Biliyorlar ki Ortadoğu’yu kan gölüne çeviremeyecekler. Biliyorlarki İsrail güvende olmayacak. Bundan dolayı endişe edenler ellerinden gelen fitneyi ortaya atıyorlar. Eskiden memurun maaşını almak için ülke ülke dolaşan bir Türkiye’den bugün dünyadaki fakir ülkelere milyarlarca lira yardım yapan bir Türkiye’ye geldik. 16 Nisandan sonra ülkemiz daha da güçlenecek. Artık koalisyonlarla ülkemizi zayıflatamayacaklar. İstikbalimizin, istikrarımızın ve istiklalimizin devamını engelleyemeyecekler” dedi.

Program sonrasında Esenyurt Belediye Başkanı ve Karadenizli dernek yöneticiler inşası devam eden yeni nikah sarayını gezdiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183