Öne Çıkanlar haberdesiniz Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Kadıoğlu’ndan 15 Temmuz davalarına yakın ilgi

 15 Temmuz Şehitler Köprüsü davası, dördüncü gününde İstanbul Silivri Cezaevi önündeki duruşma salonunda devam etti. 135’i tutuklu 143 eski asker, yaklaşık 15 ay sonra hâkim karşısına çıktı. 15 Temmuz’daki darbe girişiminde ilk olarak Boğaziçi Köprüsü işgal edilmiş ve kapatılmıştı. Darbeye direnişin  de simgesi olan köprüde vatandaşların üzerine kurşun yağdırılmıştı.


KADIOĞLU VE AKP İLÇE TAM KADRO ORDAYDI

Silivri Cezaevi duruşma salonunda gerçekleşen duruşmanın dördüncü gününde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu eşi Rabia Kadıoğlu ve Esenyurt AK Parti İlçe teşkilatı ile birlikte izledi.

“BU ÜLKEYE İHANET EDENLER KOLAY KURTULAMAYACAK”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu duruşmaya verilen arada, dışarda bulunan basın mensuplarına izlenimlerini aktardı. Başkan Kadıoğlu, “ Bugün burada yargılananları hiçbir şey olmamış gibi çok pişkin bir şekilde, hararetli savunduklarını görüyoruz. Tabi ülkem adına üzülüyorum. Ama hamdolsun ki Türk yargısı bu oyunları bozacak ve bozuyor. Çelişkili ifadeler dinledik. Kaçamak ifadeler dinledik. Bunların bu şekilde adaletten kurtulmasını arzu etmiyorum, inşallah kurtulamıyacaklar. Ancak ailelerinin bizim insanımız olduğunu görüyoruz. Yani Türk insanı bu şekilde kullanılmış. Kullananlar zaten biliniyor, bellidir. Dolayısıyla yargının çok hassas olması gerekiyor. Söylenen çelişkili yalan beyanlarında iyi incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Umuyorum ki bu ülkeye ihanet edenler, kolay kolay bu işten kurtulamayacaktır. Ve ülkemiz bir belayı defetmiş olacak temennisindeyim” dedi.  

KENT YAŞAM




 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183