Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

İYGAD’a anlamlı ziyaret

 Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliği ile dikkat çeken tiyatro oyuncusu Göksel Kaya, İstanbul Yerel Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert'i ziyaret ederek  görevini hakkı ile yapan medya dünyasına başarılar diledi.

Atatürk'ün; 'Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır.' Özdeyişini de hatırlatan Göksal Kaya, “Atatürk'e olan özlemi her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Öncelikle şunu söylemek isterim. Atatürk'e kimse benzemez. Onun eşi benzeri yok. O çok özel bir insandı. Komutanlığı, insanlığı, ülkemiz için yaptıkları ve bize bıraktıkları ile ona kimse benzeyemez. Görsel benzerliğimin dışında fikirlerine de sahip çıkan bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Benim için ona benzemek büyük bir gurur kaynağıdır" ifadelerini kaydetti.

‘ÖZEN GÖSTERİLMELİ’

İstanbul Yerel Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert ise nazik ziyaretleri için oyuncuyu Göksel Kaya'ya teşekkür ederek şunları söyledi: “Sizden ricam, çok az kişiye nasip olacak bu özelliği çok dikkatli bir şekilde korumalı ve özen göstermelisiniz. Atatürk benzeri bile olsa insanlarımızın gözünde çok değerli bir o kadar da hassastır. Lütfen bu hassasiyet dışında durum ve davranışlara müsaade etmeyiniz.”

Kent Yaşam



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183