Öne Çıkanlar ibb İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu haberler gelecek

Bu haber kez okundu.

İTFADER’DEN Örnek Davranış  “GÖREVE HAZIRIZ”

 


İTFADER Başkanı Süleyman Efe Etci “Ülkemizde ve dünyada evrensel olarak öncelikli amacı insana ve canlıya hizmet olan’ İtfaiye Teşkilatımız’ bu vahim günlerde görevlerini 7gün 24 saat durmaksızın devam ettirmektedir. Bu sıkıntılı süreçte itfaiye ekipleri 81 ilimizde tüm gayretiyle halkımızın can ve mal sağlığı, huzuru ve güveni için her zaman olduğu gibi kendi canını tehlikeye atarak çalışmalarını sürdürmektedir. Bizlerde koronavirüs salgını sonrası ihtiyaç duyulması halinde dernek olarak göreve hazırız” dedi.

Dernek Başkanı Süleyman Efe Etci www.yasamgazetesi.com.tr haber’e konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

* “Ülkemizi ve dünyayı tehdit eden koronavirüs salgınının yaşandığı bu günlerde, özellikle ülkemizde bu vahim durumla en önde savaşan ve olumsuz etkilerini en aza indirmeye çalışan belirli meslek gruplarını hepimiz takip etmekteyiz. Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere bununla beraber emniyet çalışanlarımız, askeri personellerimiz, jandarma komutanlığımız, zabıta teşkilatımız ve tabi ki isimsiz kahramanlar itfaiye teşkilatımızdır.”

*  “Ülkemizde ve dünyada evrensel olarak öncelikli amacı insana ve canlıya hizmet olan itfaiye teşkilatımız bu vahim günlerde görevlerini 7gün 24 saat durmaksızın devam ettirmektedir. Bu sıkıntılı süreçte itfaiye ekipleri 81 ilimizde tüm gayretiyle halkımızın can ve mal sağlığı, huzuru ve güveni için her zaman olduğu gibi kendi canını tehlikeye atarak çalışmalarını sürdürmektedir. Biz İTFADER olarak 14bin itfaiye okulu öğrencisi ve mezunlarının sesi olmaya çalışmaktayız.”

* “İTFADER olarak tüm il temsilcilerimiz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde İl itfaiye teşkilatlarımızda virüsten etkilenen ve personel sayısı olarak düşüş gösteren istasyonlarımızın olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Bu durum bize itfaiye teşkilatlarımızda yeni bir işe alım sürecinin gerekliliğini göstermektedir. Bizler ‘itfaiye okulu öğrencileri ve Mezunları’ olarak halkımızın ve milletimizin her zaman yanında olmaya içtenlikle gönül vermiş bireyleriz ve devletimizin emrini beklemekteyiz.”

* “Yakın zamanda birçok belediyemizin yaptığı alım süreçleri beklemeye alındığından dolayı şuan boşta bekleyen arkadaşlarımızın süreci yakinen takip ettiğini buradan bildirmekteyiz. Türkiye’nin 81 ilinde de şuan mezun olarak bekleyen ve göreve hazır arkadaşlarımız bulunmaktadır.”

Senay GÜNCAVAR BADR - Kent Yaşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183