Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi Son dakika son dakika haber haberler

Bu haber kez okundu.

İSPARK’TA İSTANBULKART DÖNEMİ
İstanbul genelinde her gün yaklaşık 150 bin İstanbulluya hizmet veren İSPARK, otoparklarda giriş çıkışları hızlandırmak ve sürücüleri nakit para derdinden kurtarmak amacıyla farklı ödeme seçeneklerini devreye alıyor.







İstanbulkart ile avantajlı ödeme 

Sürücüler otoparka girişte İstanbulkart’ı akıllı ödeme cihazlarına ve el terminallerine okutarak ödeme yapabiliyorlar. İSPARK’ın kent genelinde bulunan tüm katlı, açık ve yol üstü otoparklarda artık İstanbulkart kullanılabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle birçok yeniliği vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut, “Sürücülerin kısa zamanda araçlarını park etmelerini sağlamak amacıyla teknolojik sistemleri otoparklarımızda kullanıma alıyoruz. Kredi kartı ve İstanbulkart ile ödeme imkanı sunarak hem sürücülerimize zaman kazandırmak hem de nakit ödeme zorunluluğunu ortadan kaldırmak istiyoruz”dedi.







Akıllı ödeme cihazları devrede

Sürücülerin İstanbulkart yanında kredi kartı ile ve nakit olarak ödeme yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla katlı ve açık otoparklara akıllı ödeme cihazları konuldu. 20 otoparkta hizmet vermeye başlayan noktaların sayısı yakın zamanda diğer açık ve katlı otoparkların tamamında hizmete alınacak





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183