Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

İSPARK ile Akıllı Otopark Sistemleri

 İSPARK, teknolojiyi etkin şekilde kullanarak hayata geçirdiği modern çözümleri ve yenilikçi uygulamaları, sürücülerin yaşamını kolaylaştırıyor.



Otoparklar Cebe Girdi

İSPARK için hazırlanan ve uygulama marketlerinde yerini alan, akıllı telefon uygulamasıyla vatandaşlar bulundukları noktaya en yakın otoparkları tespit ederek, navigasyon uygulamasıyla otoparka rahatça ulaşabiliyor. Ayrıca otoparkların kapasite ve fiyat bilgileri ile doluluk oranları da uygulama sayesinde rahatça öğreniliyor. 

Güvenli Altyapı

Otoparkların tamamında VPN ve APN altyapısıyla merkeze bağlanarak güvenli ve kesintisiz iletişim sağlanıyor. Bu sayede kent genelinde 600 noktada hizmet veren İSPARK tek merkezden rahatça yönetilebiliyor.

Akıllı Tabelalarla Kolay Parklanma VMS

Otopark Bilgilendirme ve Yönlendirme Tabelaları, sürücülerin park hizmetlerine kolayca ulaşmasını ve doluluk bilgisini takip etmesini sağlıyor.

El Terminali ile Hızlı ve Güvenli Parklanma

Çok fonksiyonlu el terminalleriyle daha hızlı ve daha güvenli hizmet veren İSPARK,otoparklara giriş çıkış ve doluluk oranlarını anında takip edip verileri anında merkeze aktarıyor.

Otomatik Ödeme Sistemleri

Otoparklarda yer alan otomatik ödeme noktaları ile otopark ücretleri nakit, kredi kartı ve İstanbulkart ile yapılabiliyor. Vatandaşlar otopark ödemelerini hızlı ve kolayca yaparak otoparktan çıkış yapabiliyor. Ayrıca İstanbul Kart ile ödeme kolaylığı İSPARK’ın devreye soktuğu son yenilik, altyapı çalışmaları devam eden ve yakın zamanda pilot uygulamaları denenecek olan HGS ile ödeme için hazırlıklar hız kesmeden sürüyor.



Otopark sıkıntısına teknolojik çözüm

Kent genelinde araç yoğunluğunun fazla olduğu noktalarda otopark kapasitesi teknolojik sistemlerle artırılıyor. Özellikle günlük araç girişleri ve parklanma verileri incelenerek otopark sıkıntısının fazla olduğu yerler tespit ediliyor. Araç yoğunluğu fazla olan ve kapasitesi düşük otoparklarda araçların park edeceği alalar teknolojik sistemler sayesinde genişletiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183