Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

İşgale karşı çıktı başına gelmeyen kalmadı

Geçtiğimiz aylarda Küçükçekmece Halkalı Atakent Mahallesi Soyak Olympiatkent’te Prof. Aziz Ergin Caddesi üzerinde bulunan 553/5 parsel batı tarafı ve 526/1 parsel batı tarafında demir kapılarla kapatılmasının yasal olmadığını belirten mahalle sakinlerinden Aytuğ Koyuncu, konuyu belgelerle kanıtlamış ve mahkeme kararıyla yolun tekrar halkın kullanımına açılmasını sağlamıştı. Koyuncu bu kez yeni bir hukuk mücadelesine hazırlanıyor.

İMAR PLANINDA YEŞİL ALAN AMA GÜVENLİK FİRMASI KULLANIYOR”

Soyak Olympiakent Sitesi’nde oturduğu binanın karşısındaki yapının imar planlarında yeşil alan olarak görülmesine rağmen binanın uzun süredir özel bir güvenlik firması tarafından kullanıldığını iddia eden Koyuncu, söz konusu yapıyla ilgili gerekli tüm yasal şikayetlerde bulunduğunu belirtti. Gördüklerinden rahatsız olduğunu belirten Koyuncu, yaptığı araştırmalar sonucunda binanın yıllar önce konutların yapım aşamasında şantiye binası olarak yapıldığını aktardı.

“ŞEHRİN ORTASINDA MAFYACILIK YÖNTEMİ”

Söz konusu binayla ilgili başlattığı hukuk savaşı nedeniyle psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını aktaran Koyuncu aynı haftada iki kez saldırıya uğradığını iddia etti. Bunun yanı sıra her gün hakaret ve tehditlerle karşı karşıya olduğunu belirten Koyuncu, hayatından endişe etmeye başladı. Her an silahlı saldırıya maruz kalabileceğini ifade eden Koyuncu, “Yaşananlar şehrin ortasında mafyacılık yöntemine benziyor.” dedi.

“HUKUK MÜCADELEMİ SÜRDÜRECEĞİM”

Koyuncu, özel güvenlik personelleri tarafından sürekli taciz edildiğini ve saldırıya uğradığını da video çekimleri ve fotoğraflarla belgelediğini aktarırken, “ Saldırı ve tehditlere aldırmadan yasal yollarla hukuk mücadelemi sürdüreceğim. Tüm bu yaşanan gelişmeler süresinde arabamın lastikleri kullanılmaz hale getiriliyor. Yetmezmiş gibi fiziki saldırıya da uğruyorum. Darp raporu alıp bana saldıranlarla ilgili şikayette bulundum. Tek isteğim; kamuya ait olan arsa üzerinde bulunan binanın yıkılarak arsanın olması gerektiği gibi yeşil alan olarak bölge halkının kullanımına açılmasını sağlamak.” dedi. İSA KARAARSLAN / KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183