Öne Çıkanlar Galatasaray ibb FENERBAHÇE İklim Değişikliği Süreçleri Çalışmaları Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı

Bu haber kez okundu.

Her şehide bir fidan

 Eyüp Alibeyköy Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan yeşil alanda yapılan etkinliğe Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Koçyiğit, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.



Program, Eyüp Kaymakamlığı öğrencilerinden oluşan korunun 15 Temmuz Marşı okumasıyla başladı. Programda konuşan Başkan Aydın, 15 Temmuz'un çok önemli olduğunu ve asla unutulmaması gerektiğini belirterek, “15 Temmuz gecesi bizim için çok önemli. 15 Temmuz gecesinde bazı insanlara sizlere, bizlere, hepimize kötülük yapmak istediler ama anneler, babalar, sizler ve gençler onlara karşı durarak onları püskürttük. Bir daha 15 Temmuz gibi bir olayın yaşanmaması için çalışmamız lazım. Onun için de 15 Temmuz'u unutmayacağız. Onun bir yolu da bu fidanlar. 15 Temmuz gecesi bizler daha rahat yaşayalım diye o kötü insanlara engel olmak isteyen kahraman şehitlerimiz bizim için canlarını verdiler. İşte onların anısına buradaki fidanları dikeceğiz ve onlara hep dua edip saygı ile anacağız. Birliğimiz ve beraberliğimizle her zaman devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.



Konuşmaların ardından Eyüp Üç Şehitler İlkokulu öğrencileri ve alanda 249 fidan dikti. Belediye Başkanı Remzi Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü ve Emniyet Müdürü Mustafa Koçyiğit de fidan dikimine katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183