Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece Büyükçekmece Belediyesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız

Bu haber kez okundu.

Gelecek’in İlk 5’i Belli Oldu

Geçtiğimiz hafta İstanbul İl Başkanlığı’nın resmi açılışını yapan Gelecek Partisi ilçelerde teşkilat kurmak için görevlendirdiği 5 isimi belirleyerek kamuoyu ile paylaştı. Birinci seçim bölgesi olan Anadolu yakasında ilk görevlendirme Ümraniye ilçesinde yapıldı. Daha önce Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan Enver Sedat Çakıroğlu, Gelecek Partisi Ümraniye Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirildi. Çakıroğlu partinin kurucular kurulu üyeleri arasında da yer alıyor. İkinci seçim bölgesinde ise teşkilatın kurulacağı ilk ilçe Sultangazi olacak. Sultangazi Kurucu İlçe Başkanlığı için Ramazan Altan görevlendirildi. Üçüncü Bölgede ise Bağcılar Büyükçekmece ve Esenyurt ilçelerinde parti teşkilatını kuracak isimler açıklandı. Bağcılar’da Ahmet Demir, Büyükçekmece’de Resul Törer, Esenyurt’ta Veysel Karatay Kurucu İlçe Başkanı olarak atandılar.


LİYAKAT VURGUSU

İl Başkanı İsa Mesih Şahin ilçe başkanlarını takdim ettiği toplantıda partiye gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Gelecek Partisi binalarına giren herkesin güleryüz ve ilgi ile ağırlanacağını belirttiği konuşmasında ilçe başkanlarından da bir ricada bulundu. “ İlçe başkanlarımızdan isteğim, nasıl biz ilçe başkanlarını atarken hassas davranıyor, liyakatı esas alıyorsak; ilçe başkanlarımızın da aynı dikkatle, en iyi ekipleri oluşturmalarını rica ediyorum” dedi.

YENİ BİR SAYFA

Atanan kurucu ilçe başkanlarının konuşmalarında ortaya çıkan ortak söylemler vardı. İlçe başkanları Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ve İl Başkanı İsa Mesih Şahin’e kendilerine duydukları güven için teşekkür ettiler. Kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmayacaklarını belirten ilçe başkanları “ yeni bir sayfa açacağız. Her kesimden partimize katılan insanlarla beraber geleceği birlikte inşaa edeceğiz. Zaferden değil seferden sorumluyuz. Partimizin İstanbul’da en iyi sonuçları alması için gece gündüz çalışacağız”dediler. Ay sonuna kadar 10 ilçenin daha kurucu ilçe başkanının açıklanması bekleniyor. Gelecek Partisi’nin Mart ayı içerisinde İstanbul’un tüm ilçelerinde teşkilatlanmayı tamamlanması bekleniyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183