Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Gazeteci Eray Erollu gazeteciliği anlatıp, fotoğraf çekimini öğretti.
 KİTAP KURTLARI

Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan eTwinning Projesi kapsamında Gülen Üstünel Anaokulu 5A Zeytin Ağacı sınıfı öğrencileri, aileleriyle birlikte 100 günde 100 kitap okumak için kolları sıvadı. Haftada 7 kitap okuyan minik öğrenciler, hem kitap sevgisi kazanıyor hem de aileleriyle birlikte kaliteli vakit geçiriyor.

100 güne 100 kitap eTwinning Projesi Poster Afiş Yarışması'nda meslektaşlarını geride bırakarak birinci olan Gülen Üstünel Anaokulu 5A Zeytin Ağacı sınıf öğretmeni Özlem Yıldırım şunları söyledi:

"Bu proje ile yavrularımız aileleriyle birlikte 100 günde 100 kitap okuyacaklar. Bu sayede kitap okuma alışkanlığı kazanacaklar. Kelime dağırcıkları ve yaratıcı düşünme becerileri genişleyecek. Sorumluluk bilinçleri artacak. En önemlisi kitap sevgisi kazanacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183