Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek gündem haber temsil

Bu haber kez okundu.

Eyüpsultanlılar doğa yürüyüşünde buluştu
Göreve geldiği günden itibaren ilçede futboldan su sporlarına, okçuluktan atletizme kadar çok farklı branşlarda sportif aktiviteler düzenleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, bunlara bir yenisini daha ekledi. Eyüpsultan Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğübundan sonra vatandaşlar için, her ayın son pazar günü 'trekking' olarak adlandırılan doğada yapılan hafif tempolu yürüyüşler gerçekleştirilecek.

Etkinliğin ilki hafta sonu Kurtkemeri Piknik Alanı'nda düzenlendi. Etkinliğe yaklaşık 400 vatandaş katıldı. Vatandaşların etkinlik alanına ulaşımı için Eyüp Belediyesi hizmet binasından, Yeşilpınar Veysel Karani Camii önünden, Eyüp Stadı'ndan ve Alibeyköy Spor Kompleksi'nden servisler kaldırıldı.

Şehrin gürültüsünden ve iş stresinden uzak, açık havada, kuş cıvıltıları arasında yapılan tempolu yürüyüş öncesi vatandaşlar uzman spor hocalar gözetiminde ısınma hareketleri yaptılar. Yürüyüşün ardından ise vatandaşlara, yine Eyüpsultan Belediyesi tarafından ikramlar sunuldu.






Etkinlikle ilgili olarak Eyüpsultan Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü spor hocalarından Dilek Tezcan; “Özellikle bayanlarımız sportif aktivitelere katılıyorlar. Eyüplü vatandaşlarımızla doğa yürüyüşü yapıyoruz. Öncelikle doğru nefes tekniklerini ve açma – germe hareketlerini yapacağız. Eyüpsultan'da iyi şeyler oluyor.” yorumunu yaptı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar ise bu tür etkinliklerin devamını istediklerini belirterek; “Öncelikle bu fırsatları bize sunan Eyüpsultan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Daha önce özellikle kadınlara böyle fırsatlar verilmiyordu. Şimdi açık havada olsun, spor salonlarında olsun bir çok branşta spor yapabiliyoruz. Bugün de doğa yürüyüşündeyiz. Çok mutluyuz.” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183