Öne Çıkanlar haberdesiniz Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Eyüp'ün Kamp-Ka'ları piknikte buluştu

 Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın göreve geldiği günden itibaren gençlere ve çocuklara yönelik gerçekleştirdiği hizmetlerden biri zolan Gençlik Kampları'ndan bugüne kadar yaklaşık 4 bin öğrenci faydalandı.

Kamplarda gençlere yönelik okçuluk, basketbol, voleybol, futbol, kano, yüzme, paitball, golf, bisiklet, trakking, macera parkuru, binicilik gibi sportif faaliyetlerin yanısıra sehir turları, tarihi mekanlara geziler, semirler, söyleşiler ve satranç, mangala gibi akıl oyunları faaliyetleri gerçekleştirildi.








ÖMÜR BOYU SÜRECEK DOSLUKLAR KURULACAK

Bu kamplarda kurulan arkadaşlıkların, Kamp-Ka projesi sayesinde uzun yıllar devam etmesi sağlanacak. Kamp-Ka'da gençlerden oluşan 20'şerli gruplar kurulacak. Bu gruplar yıl boyu sanatsal ve kültürel programlara katılacak.

Ali Kuşçu Uzay Evi bahçesinde programın başlangıcı ile ilgili tören ve piknik düzenlendi. Piknikte gençlere balık ekmek ve çay ikramı yapıldı.

Programda konuşma yapan Eyüp Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Irmak gençlere Simurg projesi ve bu projenin bir parçası olan Kamp-Ka projesini anlattı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın önderliğinde, 130 öğretmenle çocuklara ve gençlere eğitim verildiğinden bahseden Irmak; "Bizimle kampta tanışmış olabilirsiniz. Ama biz bununla sınırlı değiliz. Şu anda bizim size hitap eden yaklaşık 23 binamız var. Mutlaka kurumlarımıza uğramanız lazım. Kurumlarımızda çok ciddi bir şekilde gençlerimize destek veriyoruz."

GENÇLER "KAMP-KA"YI ÇOK SEVDİ

Törene katılan gençlerden lise son sınıf öğrencisi Burak Yılmaz; "Simurg Eyüp Gençlik Merkezi'ndeyim. Eyüp Belediye Başkanımız Remzi Aydın sayesinde çok sayıda kamplar düzenleniyor. Biz de gençlik kamplarına gidiyoruz. Kamplarda bir sürü arkadaşlarımız oldu. Kamp-Ka sayesinde yine etkinlikler devam edecek ve bu sayede arkadaşlıklarımız da devam edecek. Hepsine katılmayı düşünüyorum."

Hamza Berk Tezcan isimli öğrenci ise; "Simurg'un gençler için düzenlediği etkinlikler gerçekten çok yararlı oluyor. Bu etkinliklerde kardeşlik ortamı oluyor. Hem arkadaş ediniyoruz hem de çok güzel tecrübeler ediniyoruz. Günlük yaşantımda işime yarayacak tecrübeler kazandım. Kamp-Ka projesiyle kardeşliklerimiz ömür boyu sürsün isterim. Bu etkinlikler bitmesin. Bizden önce bu etkinliklere katılanlar da gelsin. Çok güzel bir ortam."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183