Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

EYÜP RAMAZAN'A HAZIRLANIYOR!

 Mekke, Medine ve Kudüs'ten sonra İslam aleminin dördüncü kutsal mekanı olarak kabul edilen Eyüp'e, her gün dünyanın dört bir yanından ziyaretçiler geliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri gelen misafirleri daha temiz bir ortamda ağırlama adına ilçede bulunan 121 cami ile tüm cadde ve sokaklarda aralıksız temizlik çalışması yapıyor.

Eyüp Belediye'si ekipleri yıl boyunca rutin olarak, ilçe genelinde bulunan 121 camide temizlik yapıyor. Camilerin 21'inde haftada bir, diğerlerinde ise 2 haftada bir halıları süpürüyor, yıkıyor ve gül suyu sıkıyor.




     

SOKAKLAR PIRIL PIRIL

Temizlik İşleri ekipleri ayrıca Eyüp'ün cadde ve sokaklarında da, sulama - yıkama işlemi gerçekleştiriyor. Ekipler yıl boyunca 5 tankerle, her gün farklı bir mahallenin cadde ve sokaklarını yıkıyor. 10 Mayıs - 15 Ekim tarihleri arasında 5 ay boyunca ise çalışmalarını 9 tanker ile sürdüren ekipler, tankerlerin girebildiği tüm cadde ve sokaklarda haftada en az 1 defa olmak üzere sulama - yıkama yapıyorlar.

Eyüp bölgesinde bulunan 16 mahallenin ana arterleri haftada 2 defa, Göktürk ve Kemerburgaz'da bulunan ana arterlerin tamamı her gün sabah saatlerinde, sokaklar ise haftada en az bir defa yıkanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183