Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Eyüp'e yeni parklar geliyor

 Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede bir yandan mevcut spor alanları, parklar ile yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürken bir yandan da yeni spor alanları ve parklar inşa ediyor.

Bu parklardan biri de Eyüp Sultan Bulvarı üzerinde yapılıyor. Yaklaşık 250 metrekare alan üzerine kurulu olan parkta çevre duyarlılığı ön planda tutularak oyun grubu ve çocukları parkta oynarken ebeveynlerin rahatça oturarak vakit geçirebilecekleri pergola dinlenme alanı ahşap malzemeden yapıldı.

Bu arada çocukların düşme sonucu yaralanmaları önlemek amacıyla zemin özel olarak kauçukla kaplandı. Aynı zamanda engelli vatandaşların parka rahat girebilmeleri için de rampalar bulunuyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından aydınlatmaları tamamlanan park, ağaçlandırma çalışmalarının da tamamlanmasıyla çok yakın bir zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183