Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanından  “Evet” ve “Hayır” ziyareti

 Tarabya’daki Huber Köşkü’nden ayrılıp, Atatük Havalimanı’na giderken yolu üzerinde bulunan Hacıosman Metro İstasyonu’nda duran Erdoğan, 16 Nisan’da yapılacak referandum için propaganda çalışması yapmak üzere kurulan çadırları ziyaret etti.



Önce AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından kurulan “Evet” çadırını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na ait “Hayır” çadırına geçti. Erdoğan burada kısa bir süre kalıp, referandum için çalışma yapan parti görevlileriyle sohbet ettikten sonra aracına binerek havalimanına geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sarıyer’de CHP’ye ait “Hayır” çadırını ziyareti, CHP yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı hayırlı bir iş yapmıştır” şeklinde yorumlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183