Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS

Bu haber kez okundu.

CHP Bağcılar İlçe Başkanlığı görevine İmrek seçildi

 Cumhuriyet Halk Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı, 12. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Bir düğün salonunda yoğun bir katılım ve heyecanla gerçekleşen kongrede divan başkanlığını; Mersin Milletvekili Av. Ali Mahir Başarır, başkan yardımcılığını Mert Necati Nalbantoğlu, katip üyeliğini ise Lütfü Çiçin yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan, gündem maddelerin yerine getirilmesiyle süren kongrede; aleyhte ve lehte çok sayıda konuşma yapıldı.

Bölge milletvekilleri, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve muhtarların da misafir olduğu kongrede; Mevcut İlçe Başkanı Murat Sönmez ve Av. Murat İmrek yarıştı. Yapılan kongre sonrası; 189 oya karşılık 224 oy olan Av. Murat İmrek, başkan seçildi.

Kent Yaşam





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183