Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Boğazın keyfini çıkardılar

 Etkinliğe Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Kemal Özdemir, Kartansaş Genel Müdürü Düzgün Çapar, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

 

Kartal’da ikamet eden engelli vatandaşlar ve ailelerine yönelik gerçekleştirilen etkinlikte Kartal Dragos’tan hareket eden teknede eğlenceli bir gün yaşandı. Etkinliğe katılan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün selam ve sevgilerini ileterek engelli vatandaşlar ve ailelerinin eğlenceli bir gün geçirmesini dilediklerini söyledi. Engellilere yönelik projelerinin devam edeceğini kaydeden Yüksel’in konuşmasının ardından gezi teknesi, Dragos’tan Üsküdar’a kadar sahil boyunca hareket ederek boğaz turuna başladı. Öğle yemeği servisinin de yapıldığı tur boyunca engelliler çalınan hareketli müziklerle dans etti. Temiz boğaz havası eşliğinde yaklaşık beş saat boyunca denizde kalan engelliler, zaman zaman bu anları ölümsüzleştirmek için hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183