Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı

Bu haber kez okundu.

Bilgi Evleri’nden Yeni Rekor

Zeytinburnu’nun tüm gençlerine kucak açan Bilgi Evleri, üye sayısında 60 binin üzerine çıkarak kendi rekorunu yeniledi. Rekor sırasında 60 bininci üye olan Zariye Şahin’e hediye paketi takdim edildi. Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen genç üye Şahin, sağlanan imkanlar ile birlikte kendisine takdim edilen hediyelerden dolayı başta Belediye Başkanı Murat Aydın olmak üzere tüm Bilgi Evi öğretmenlerine teşekkür etti.



İlk açıldığı günden bugüne, 11 yıldır ilçedeki gençlerden yoğun ilgi gören Zeytinburnu Bilgi Evlerinde, her üyenin kişisel gelişimi için katılabileceği birçok çalışma yer alıyor. Geniş bir yelpazeye sahip, her alan ve ilgiye hitap eden kütüphaneleri, güvenli internete bağlı bilgisayarlarla donatılmış bilgisayar salonları, atölye çalışmaları, kulüp faaliyetleri, gençlerle baş başa sohbetleri, yediden yetmişe herkesin katılabildiği kitap okuma yarışmaları, öykü yazma yarışmaları ve daha fazlasıyla bilgi evlerinde gençlere yönelik hizmetler artarak devam ediyor.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183