Öne Çıkanlar gündem haber CHP Büyükçekmece Belediyesi bisiklet dikilitaş

Bu haber kez okundu.

BAYRAMPAŞA’DA ON BİNLERCE KOMŞU İFTARDA BULUŞTU

 Bayrampaşa Belediyesi’nin bu yıl 9.’sunu düzenlediği komşuluk iftarları sona erdi. Her gün farklı bir mahallede 20 gün süren program boyunca, yaklaşık 150 bin Bayrampaşalı özel iftar menüsüyle orucunu açtı.

Vatandaşların Ramazan sevincini birlikte yaşadığı sokak iftarlarında; Kuran-ı Kerim okundu, ilahiler ve tasavvuf musikisi söylendi. Çocuklar için de Hacivat-Karagöz oyunları sahnelendi ve çeşitli gösteriler düzenlendi.

Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği iftar programlarıyla yediden yetmişe tüm Bayrampaşa özlenen eski Ramazan günlerine geri döndü.


BAŞKAN AYDINER: KOMŞULUKTA VE KARDEŞLİKTE SINIR TANIMADIK

Bayrampaşa ile birlikte Balkanlar’da da iftar ve gönül sofraları kurduklarını belirten Başkan Atila Aydıner, “Ramazan’ın verdiği huzuru ve mutluluğu komşuluk iftarları ile Bayrampaşa’mızda, kardeşlik iftarlarıyla da tüm Balkanlar’da birlikte yaşadık. Bayrampaşa’mızın sokaklarında ve Balkan coğrafyasında yine dostluğumuzu, kardeşliğimizi ve sevgimizi paylaştık. Komşululuğun ve kardeşliğin önündeki tüm sınırları kaldırarak on binlerce vatandaşımız ve soydaşımız ile aynı sofrada oruçlarımızı açmanın hazzını yaşadık. Bir Ramazan ayını daha arkamızda bırakmanın burukluğunu yüreklerimizde hissederken, Yüce Allah’ın bizleri Mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşturmuş olmasının sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Bu vesileyle Bayrampaşalı hemşehrilerimin ve İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı canı gönülden kutluyor; bayramın zulüm gören mazlumların ve masumların kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.








 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183