Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Başkan Aydın’dan anlamlı program

 Başkan Remzi Aydın, Osmanlı Park Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıda, 3 seneyi aşan süredir ilçeye verdiği hizmetleri, hayata geçirdiği projeleri ve gerçekleştirdiği yatırımları okul aile birliği temsilcileriyle paylaştı. Sumunumu görseller eşliğinde gerçekleştiren Başkan Aydın özellikle; eğitim, spor, çocuklar, gençler, kadınlar ve engellilerle ilgili olarak yapılan çalışmaları tüm detaylarıyla salonda bulunanlara anlattı.



ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Başkan Aydın bütün gençlik hizmetlerinin tek çatı altında toplandığı Simurg programı, Eyüp Sultan Tarihi Merkezin yönetimi (ESTAM), kadınların emeklerinin değerlendirilmesi (ESKEP), Eyüp Sultan’ın hafızasının oluşturulması (EYSAM), çözüme kavuşan tapu sorunları, ulaşım ve erişim projelerinin İBB nezdinde yapımı ve takibi, hizmet merkezlerinin inşaası, çevre sağlığının korunması ve geliştirilmesi, okulların bakımı ile temizliği, parklar, bahçeler, yollar, otoparklar, kentsel dönüşüm, ulaşım gibi yüzlerce konuda oluşturulan ve takip edilecek temel yol haritaları konularında bilgi verdi.


‘BİRLİKTE SAHİPLENMEMİZ LAZIM’

Şu an itibariyle içeriğinde 67 projenin yer aldığı ESTAM kapsamında çalışmaların başladığını ve Eyüpsultan Tarihi Merkezi ihya edecek bu çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini belirten Başkan Remzi Aydın konuşmasında,” Bu çalışmalar aslında sadece bizim çalışmalarımız değil, sizin de çalışmalarınız. Bunları hep birlikte sahiplenmemiz lazım. Güzel şeyler bunlar. Sizler, güzel şeyler yapılsın diye bu görevlere talip oldunuz. Yapılanların eksiği yanlışı varsa düzeltelim, doğruysa daha da geliştirelim” dedi.  Başkan Remzi Aydın konuşmasının sonrasında, salonda bulunan okul aile birliği temsilcilerinin talep ve önerilerini dinledi. Program bitiminde ise okul aile birliklerinin temsilcileriyle birlikte fotoğraf çektirdi.

Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183