Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Anneler kahvaltıda buluştu

  Ev sahipliğini Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Eşi Nurhan Kara’nın yaptığı programa; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel’in yanı sıra Örcünlü 12. Mühimmat Bölük Komutanı Gökhan Sunman, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar, okul müdürleri eşleriyle katıldı.



SİZ BİZİM YAŞAM KAYNAĞIMIZSINIZ
Belediye Başkanı Cem Kara yaptığı açış konuşmasında, annelerin yaşam kaynağı olduğunu belirterek, “Siz değerli annelerimiz, değerli kadınlarımız, genç kızlarımız; sizler bizlerin varlığının, birliğinin, dirliğinin temelisiniz. Sizler bizim yaşam kaynağımızsınız. Sissiz bir hayatın olması, sizsiz yaşamın olması mümkün değildir. Bütün anneler iyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz, iyi ki hep birlikteyiz. Bugün burada bizimle olamayan bütün annelerimize, evinde hastası olan, yaşlısı olan, çocuğu olan bizim yanımıza gelemeyen bütün annelere de buradan hürmetlerimi saygılarımı ve selamlarımı iletiyorum. Bütün annelerin, anne adaylarının önünde saygıyla eğiliyorum. Anneler Gününüz kutlu olsun” dedi.




ANNELİK KAYMAKAMLIKTAN DAHA ZOR
Daha sonra söz alan Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, “Bütün annelerimizin, müstakbel annelerimizin Anneler Günü’nü saygı ve sevgiyle kutluyorum. Hepimiz biliyoruz ki dünyanın en zor görevi hiç bir karşılık beklemeden, hiçbir çıkar gözetmeden sevgiyle şefkatle yapılan tek görev. Bunu çok iyi biliyorum bende bir anneyim ve aynı zamanda çalışan bir anneyim. Bazen soruyorlar; bana ‘kaymakamlık mı zor annelik mi?’ diye. Düşünmeden diyorum ki annelik daha zor. Ayrıca Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum bu güzel anlamlı günde bu kadar anneyi burada topladığı için hatırladığı için bizi sizlerle buluşturduğu için. Hepinizin anneler gününü kutluyor büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum” şeklinde konuştu.
Program hep birlikte yapılan kahvaltı sonrası Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın anneler gününe özel hazırlattığı hediyelerin verilmesi ile son buldu.
 Senay BADUR-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183