Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran Büyükçekmece Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Ali Narin, ‘’Gelecek Hayalimize Birlikte Ulaşacağız’’

CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin’in Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen adaylık toplantısında Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, önceki belediye başkanı Aykurt Nuhoğlu, CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, İlçe Meclis Üyeleri, eski ilçe başkanları Türer Ercan ve Güven Aydoğmuş'un yanı sıra Kadıköy siyasetinin önemli ismi Bozkurt Nuhoğlu’da yer aldı. Adaylık açıklamasında bir konuşma gerçekleştiren Narin, CHP’ye ilk olarak 13 yaşında girdiğini söyleyerek, ‘’ İlçe binalarında büyüdüğüm, her döneminden çok şey öğrendiğim ve öğrenmeye devam ettiğim hem evim hem de okulum olan CHP’nin Kadıköy İlçe Başkanlığına yeniden adayım. Kentlere gelen baharı, dört mevsim yaşatmak ve hayalimizdeki geleceğe birlikte ulaşmak için çalışacağız’’ dedi.

EN YÜKSEK OYU ALAN 6 MAHALLE KADIKÖY’DE

Kadıköy İlçe Örgütünün emekçi ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan bir yapıda olduğunu anlatan Narin, ‘’ Biz her zaman aydınlık bir geleceğe inanarak mücadelemizi sürdürdük ve en sonunda bunun meyvesini 31 Mart İstanbul seçimlerinde aldık. Kadıköy büyük bir başarı göstererek İstanbul’da en yüksek oyu alan 6 mahalleye sahip ilçe oldu. Bununla gurur duyuyoruz. Ülkemiz, 17 yıllık AKP iktidarının getirmiş olduğu yarı açık bir cezaevi konumundadır. Ekonomik sorunlardan dolayı toplu intiharların yaşandığı, sokaklarda yaşam mücadelesi veren birçok birey ve gencimizin işsizlik sorunları ile boğuştuğu, adalet ve eşitliğin olmadığı, sosyal devlet sorumluluğunu yerine getirmeyen bir yönetim anlayışı olan iktidarı, CHP'nin değerleri ve Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda çalışarak, indireceğiz. Bu düzeni değiştirerek, ülkeyi yaşanabilir bir hale getireceğiz’’ dedi.


KANAL İSTANBUL YOK EDİCİ BİR PROJEDİR

Kanal İstanbul projesinin kentin tüm kaynaklarını talan edeceğini söyleyen Narin, ‘’İstanbul için yok edici bir projedir. Bir doğa katliamıdır. İstanbul’u yaşanılmaz hale getirecek olan bu projeye karşı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun yanındayız. 23 milyon metrekarelik yeşil alanı yok edecek, İstanbul’da beklenen depremi tetikleyecek olan bu projeyi ‘’çılgın’’ kılan tek şey, yaşatacağı insanlık ve doğa krizidir’’ diye konuştu.

Tolga ÖZDEMİR / KENT YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183