Öne Çıkanlar haberdesiniz Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

AĞRI DAĞINA OPERASYON

 BTÖ Mensupları tespiti ve etkisiz hale getirilmesi barınak ve sığınakların bulunarak imha edilmesi amacıyla başlatılan operasyona yaklaşık 1000 personel katıldı.
Operasyonda Iğdır ilinde konuşlu özel eğitimli jandarma komando birlikleri ile polis özel harekat timleri ve Iğdır bölgesindeki güvenlik korucuları yer aldı.
Arazide arama ve tarama faaliyeti icra eden komando birliklerine Jandarma isdihbarat desteğinini sağlandığı öğrenildi.



Özelikle meşelik alan olarak bilinen ve teröristlerce barınma saklanma ve üslenme amacıyla yoğun bir şekilde kullandığı istihbarat birimlerince tespit edilen Ağrı Dağı Korhan yaylası Kadı tepe bölgesi görevli unsurlarca didik didik arandı.



yapılan operasyon ve aramalarda çok sayıda yaşam malzemesi ile patlayıcı madde yapımında kullanıldığı değerlendirilen pil, akü, kablo, vb malzemeler ele geçirildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183