Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç Kentsel dönüşüm İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Açık Havada Sahne Gençlerin!

 Kısıtlamaların kontrollü bir şekilde gevşetilerek yeni normale adım atıldığı bu günlerde, sanatın iyileştirici gücüne ve pozitif etkisine güvenen Esenler Belediyesi, 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde açık havada "Sahne Senin" etkinliği düzenledi.
Yetenekli genç seslerin müzik dünyasına kazandırılmasına destek vermek ve gençlerin sanata olan ilgisini artırmak amacıyla hayata geçirilen "Sahne Senin" etkinliği, sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek açık havada gerçekleştirildi. Etkinlikte sahne alan Rüzgarlı Tepenin Çocukları, Harun Kolçak’ın vefat yıldönümüne özel sanatçının sevilen şarkılarını seslendirdi.


Amatör Sanatçılar Sahneye Çıktı

Etkinlikte ayrıca amatör gruplara ve sokak sanatçılarına da sahne alma imkanı verildi. Performans sergilemek isteyen amatör sanatçılar, niyet mektuplarını ve sahne performanslarını içeren videoyu göndererek etkinliğe başvuru yaptı. Başvuru yapanlar arasından seçilen iki kişi "Sahne Senin" etkinliğinde sahneye çıkarak şarkılar söyledi. Sosyal mesafe kurallarına uygun oturma düzeniyle gerçekleşen konserlere, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183