Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

16 YAŞINDAKİ MUSTAFA ÖZKAYNAK ÇANAKKALE SPOR'DA

 İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Söğütlüçeşmece Birlikspor’da yıldız parlayan 16 yaşındaki genç Futbolcu Mustafa Özkaynak, TÜRKİYE Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Çanakkale Dardanelspor'a transfer oldu.

Söğütlüçeşmece Birlikspor Kulübünde lisans çıkartalı henüz 1,5 sene olan başarılı oyuncu Mustafa Özkaynak, profesyonel liglerde mücadele eden Çanakkale Dardanelspor'un altyapısına transfer oldu.

2 sezondur oynadığı Söğütlüçeşmece Birlikspor’da Türkiye Şampiyonasına katılan ve hem teknik kapasitesi ileri ileri uç oyuncusu arkası mevkisinde görev yapmakla beraber, her iki kanatta da sürati ve yüksek top tekniği ile de görev yapabilmekte. Kasımpaşa ve Karagümrükspor'da forma giyen Mustafa Özkaynak 2016 yılında Söğütlüçeşmece Birlikspora transfer olan genç futbolcu başarılı bir sezon geçirerek birçok takımların dikkatini çekmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183