Öne Çıkanlar Galatasaray FENERBAHÇE ibb İklim Değişikliği Süreçleri Çalışmaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Zabıta ekipleri okullarda görev başında

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı zabıta ekipleri,ilçede trafiğin yoğun olduğu noktalarda çalışmalarını sıklaştırdı. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmesine yardımcı olan ekipler, okul giriş ve çıkışları ile birlikte ilçede bulunan önemli kavşaklarda da vatandaşların güvenliğini sağlıyor. Farklı noktalarda konumlanarak trafikakışının sağlanmasına yardımcı olan ekipler, araç yoğunluğunu kontrollü olarak düzenleyerek ulaşımın rahatlamasını sağlıyor. Trafik akışının aksamaması için programlı olarak çalışan ekipler, sabah 08.00-09.15 arası ile akşam 17.00-19.00 saatleri arasında belirlenen noktalarda kontrollü trafiği sağlıyor.

ÇOCUKLARIN OKUL GİRİŞ VE ÇIKIŞ GÜVENLİĞİ ZABITA EKİPLERİNE EMANET

İlçede trafik yoğunluğunun fazla olduğu okulların önlerinde, öğrencilerin yaya geçitlerinden güvenli bir şekilde geçmelerini sağlayan zabıta ekipleri trafik sorununu en aza indirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Araç sahiplerinden okul önlerinde trafik kurallarına daha çok dikkat etmelerini ve zabıta ekiplerine yardımcı olmalarını isteyen Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürü Atila Uysal, “Vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda trafik akışına yardımcı oluyoruz. Özellikle ilkokulların çevresinde oluşan trafiği azaltarak öğrencilerin okula giriş ve çıkışlarında güvenliğini sağlıyoruz. Yaptığımız uygulama en çok anne babaları rahatlatıyor. Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okula ulaşmaları için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183