Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

‘Yüzlerde Saklı Duygular’ sanatseverlere kapılarını açtı

1,5 yaşından beri resimle içe içe olan Elif Nisan Çetin resim serüvenini anlatırken, ‘’ Resim üzerine tam anlamıyla aldığım bir eğitim yok. Resim yapmayı her zaman çok sevdim. Sergimin konusu bir yerlerde karşılaştığımız ancak hiç tanımadığımız insanların fiziksel özelliklerinin bizlere neler anlattıkları. Ben gördüğüm insanları kâğıda aktarıyorum. Buz mavisi dudakları kırmızı rujla maskeledim, sararmış dişleri boyadım. Gözyaşlarını tutan adamları, korkusuz kadınları çizdim. Çizdikçe âşık oldum, âşık oldukça çizdim. Çizdiğim karakterlerle sanatseverleri buluşturmam da bana destek olan başta Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi.

30 EKİM’E KADAR ZİYARET EDİLEBİLİR

Sergide suluboya tekniğiyle yapılmış 46 adet portre bulunuyor. Elif Nisan Çetin’in birbirinden renkli eserlerini izlemek isteyenler 30 Ekim tarihine kadar Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret edebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183