Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Yüksel, TBB'nin Düzenlediği Konferansta Konuştu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, TBB tarafından belediyelerin uluslararası platformlarda etkin rol almasını desteklemek amacıyla kardeş şehir ilişkilerinin kurulmasına ve geliştirilmesine yönelik faaliyetler yürütmek amacıyla organize edilen konferansta konuşma yaptı. TBB Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başkanlığında online olarak gerçekleştirilen konferansa Türkiye'den ve KKTC'den çok sayıda belediye başkanı katıldı.

Konuşmasında kardeş belediyelerle farklı birimlerde işbirliği örneklerini ve Kartal Belediyesi'ndeki deneyimlerini paylaşan Başkan Gökhan Yüksel, kardeş belediyelerle işbirliğine verdikleri öneme vurgu yaptı.

KKTC'den Esentepe Belediyesi ile 2001 yılından beri kardeş belediye olduklarını hatırlatan Başkan Gökhan Yüksel, iki kardeş kent arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, işbirliği yapılması, ortak faaliyetler ve hizmetler gerçekleştirilmesi için çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Başkan Gökhan Yüksel, 2017 yılında Esentepe'de gerçekleştirilen Zerdali Festivali'ne Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Orkestrası'nın katılım sağladığını, aynı yıl Esentepe Halk Plajı'nın Kartal Belediyesi'nin katkılarıyla yenilendiğini ve Esentepe Spor Kulübü’ne destek verdiklerini söyledi.

KKTC'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın anısını yaşatmak amacıyla Kartal Belediyesi olarak Esentepe'de anıt yaptıklarını belirten Başkan Yüksel, Kartal Uğur Mumcu Mahallesi'nde de uygun bir noktaya Rauf Denktaş heykeli dikildiğini söyledi. Başkan Yüksel son olarak Esentepe Belediyesi ile işbirliklerinin çeşitli tarihlerde devam ettiğini sözlerine ekledi ve malzeme desteğinde bulunduklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183