Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika haberler son dakika haber Kelamdan Kaleme

Bu haber kez okundu.

Üzeyir Engin’in anne acısı

6 çocuk annesi Fatma Engin, durumunun kötüleşmesi sonucu yoğun bakıma alındı. Uzun süredir yoğum bakımda tedavi gören Fatma Engin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Son yolculuğuna çıktı

Fatma Engin için ilk tören Esenyurt’ta yapıldı. Sanat ve İş dünyasının yanı sıra aile dostları ve sevenleri Engin ailesini yalnız bırakmadı. Kılınan cenaze namazının ardından Fatma Engin, vasiyeti üzerine memleketi Ardahan Hanak Yukarı Aydere köyüne defnedilmek üzere son yolculuğuna çıktı. Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya ve Hanaklıların karşıladığı cenaze konvoyu, Fatma Engin’e son görevlerini yapmak üzere mezarlığa doğru hareket etti. Salgın nedeniyle alınan önlemler eşliğinde gerçekleşen cenaze töreni, kılınan namazın ardından Fatma Engin’in defnedilmesi ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183