Öne Çıkanlar FENERBAHÇE Galatasaray ibb Bağcılar Belediyesi CHP

Bu haber kez okundu.

Usta Kalemler Beşiktaş’ın Youtube Kanalında

Farklı alanlarda başarılı sanatçıları ağırlayarak Youtube kanalında yayınlar gerçekleştiren Beşiktaş Belediyesi, ‘Sahnemiz Beşiktaş’ adı altında gerçekleştirdiği programların kapsamını genişletti. Artık  ‘Sahnemiz Beşiktaş’ programları ‘Edebiyat Hayat’ başlığıyla çağdaş edebiyatın önemli kalemlerini Beşiktaş Belediyesi Youtube Kanalı’nda ağırlıyor. Haftalık olarak gerçekleşecek programlarda, yazarların kitapları bağlamında günümüzün toplumsal meselelerine değinilip;  aile, ahlak, varoluş, iktidar, yalnızlık, vasatlık, gerçeklik-hakikat sorgulamaları temel meseleler olarak öne çıkıyor ve bu konular çerçevesinde "şimdiki zaman" konuşuluyor. Nilüfer Açıkalın’ın sunduğu programın bu haftaki konuğu Gazeteci- Yazar Mine Söğüt oldu. Usta isimle kitabı Gergedan üzerine ve pandemi süreciyle ilgili söyleşi gerçekleştirildi.

RIZA AKPOLAT: SANATA VE SANATÇIYA SAHİP ÇIKACAĞIZ

“Hem sanatçıya hem de kültür ve sanata sahip çıkmak kültür ve sanatın merkezi Beşiktaş’ın temel sorumluluğudur. Sanat’ın Umut ve özgürlük olduğunu biliyoruz. İnsanlarımızın da en çok buna ihtiyaç duyduğununu görüyoruz. Sanatın ruhumuzu Özgürleştiren misyonunu sahiplenmeye, geliştirmeye kararlılıkla devam edeceğiz.”

Programlara https://www.youtube.com/watch?v=ZDjt3_YwRac&feature=youtu.be linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183