Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi Son dakika son dakika haber haberler

Bu haber kez okundu.

Üner'den Çatalça'ya bir yatırım daha

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çalışmaları tamamlanan ve İstanbul Kalkınma Ajansı’na proje kapsamında sunulan süt entegre tesislerinin kurulumunun gerçekleştirileceğini duyurdu. Projenin imza töreni Çatalca Belediyesi’nde gerçekleşti.

“MÜJDELER VE HAYIRLI OLSUN”

Onaylanan projenin imza töreninden sonra açıklamalarda bulunan Üner; “Yoğun girişimlerimiz ve gayretlerimiz sonunda İstanbul Kalkınma Ajansı’na sunduğumuz projemiz kabul edildi. Proje anlaşmamız on sekiz ay olmasına rağmen, projemiz on sekiz ay bitiminden sonrada devam edecek. 15 Şubat 2022 Cumartesi başlayacak projemiz kapsamında; kurulumunu gerçekleştireceğimiz süt entegre tesislerimizde, teknolojik imkanlar kullanılarak süt ürünlerinin üretilmesi eğitimini halkımıza vereceğiz. Tohum selektör ve paketleme çalışmaları gerçekleştireceğiz. Mısır silajında en üst teknolojimiz olacak. Çatalca’mıza olan sevdamızdan güç alarak ilçemiz için durmaksızın çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Müjdeler ve hayırlı olsun.” dedi. SENAY GÜNCAVAR / KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183