Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Ümraniyeli Kastamonulular hasret giderdi

Ümraniye Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında ses getiren işler yapmaya devam ediyor. Bu anlamda Başkan İsmet Yıldırım ve ekibi göreve geldikleri günden bu yana önemli hizmet ve etkinlikler gerçekleştirdi. Yalnızca İstanbul’un değil, Türkiye’nin de en büyük ve önemli ilçelerinden biri olan Ümraniye, demografik yapısıyla da dikkat çekiyor. Tam bir kültür mozaiği olan Ümraniye’de Anadolu’nun birçok şehrinden vatandaşlar yaşıyor. Ümraniye Belediyesi bu kültürel zenginliğe dikkat çekmek ve memleketlerinden ayrı yaşadıkları için özlem içerisinde olan Ümraniyelileri bir araya getirmek için yeni bir proje hayata geçirdi. Geçtiğimiz günlerde ilki gerçekleşen “Anadolu Ümraniye’de” programları, Sivas’a bağlı olan 13 derneğin ağırlanmasıyla başladı.



BELGESEL FİLM İLGİYLE İZLENDİ

“Anadolu Ümraniye’de” projesi bu kez de Ümraniye’de ikamet eden Kastamonuluları bir araya getirdi. Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen buluşmaya Kastamonu’ya bağlı 16 dernek katıldı. Program Nazan ve Yılmaz Cesur'un verdiği konserle başladı. Ardından Ümraniye Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan belgesel film ilgiyle izlendi. Salondakiler izledikleri filmle hem memleketlerinin güzelliklerini görüp, hem de hasret giderdi. Kas-Der Ümraniye Şube Başkanı ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Yunus Kökden bir konuşma yaparak, Başkan İsmet Yıldırım ve Ümraniye Belediyesi'ne Kastamonuluları misafir ettiği için teşekkürlerini sundu.



 

“GÜZEL BİR HATIRA OLARAK KALACAK”

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, "Kastamonulunun imanı sağlam, fikri hürdür. Kastamonuluların vatanseverliğine diyecek yok. Biz sizlerden memnunuz. Allah razı olsun hepsinizden. Kastamonu, Ümraniye'de nüfus bakımından beşinci sırada. "Anadolu Ümraniye'de" projemiz kapsamında çekilen köylerin görüntüleri güzel bir hatıra olarak kalacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm derneklerimize de katılımlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Hepinize ailenizle birlikte sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum" dedi.

Program, dernek başkanlarına hediye takdim edilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183