Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Nasıl Cevap Verdi Kimileri kaybettik demekten hoşlanmıyor ama...

Bu haber kez okundu.

Ümraniye’de Türk tarihi konuşuldu

Yeni dönemde hazırladığı zengin kültür-sanat ajandasıyla sanatseverleri bir araya getiren Ümraniye Belediyesi, Tarihçi Yazar Dr. Ahmet Anapalı ve Araştırmacı Yazar Ozan Bodur’u konuşmacı olarak ağırladı. Tarih sohbetleri kapsamında yapılan “Kare Kare Gönül Coğrafyamız” adlı söyleşi programı, Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Moderatörlüğünü Anapalı’nın yaptığı söyleşide, Türk dünyası, Türk tarihi ve coğrafyası ele alındı. Programda, Türk tarihini zaman ve mekân bakımından diğer milletlerin tarihinden ayıran hususlar da konuşuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183