Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nden İmamoğlu’na teşekkür

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İstanbul Şubesi’nin geleneksel olarak düzenlediği iftar programı İBB Güngören Toplantı ve Davet Salonunda gerçekleşti. Spor dünyasından çok sayıda ismin katıldığı iftar programına geçmişte hakemlik yapmış ve futbol oynamış siyasetçilerin yanı sıra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu adına CHP Grup Başkanvekili Av. Doğan Subaşı, CHP Grup Saymanı Hayrettin Özbakır, İBB Meclis Üyeleri Murat Cirav, Fettah Dindar, Alaettin Aktay, İYİ Parti Merkez İdare Kurulu Üyesi  eski süper lig yardımcı hakemi Ayhan Bölükbaşı, Eski Merkez Hakem Kurul Başkanı Ertuğrul Dilek, Merkez Hakem Komitesi Başkanı Serdar Çakır, Eski Merkez Hakem kurulu Üyesi Erkan Göksel, Taner Yalçındağ, Eski FIFA Hakemi ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Derneği Başkanı Ahmet Çakar,  Eski Süper Lig Gözlemcisi Süleyman Abay, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri genel başkan yardımcıları Bülent Zent ve Metin Çırpan, Türkiye Futbol Adamları Derneği, Yönetim Kurul Üyeleri Binali Kartal, Mustafa Sevim, Saha Komiserleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Turgut Arık ve kurul üyeleri, Öz Balkan Gücü Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Erişen ve çok sayıda gözlemci ve hakem katıldı.

“SON NEFESİMİZE KADAR DÜDÜĞÜMÜZLE, BAYRAĞIMIZLA ADALETİ SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİ”

İftara katılanlara yönelik ilk sözü alan Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İstanbul Şube Başkanı Adil Uçankan, pandemi nedeniyle camialarının geleneksel hale getirdiği iftar programlarına iki yıldır ara vermek zorunda kaldıklarını ve dernek üyelerinin bu süreçte birbirine uzak kalmasını telafi etmek amacıyla bir araya geldiklerini ifade ederek, “Mübarek Ramazan ayı bu uzaklıkları yakın kılmak için benzersiz bir fırsattır. Aynı sofrayı paylaşarak uzun süredir camiamızda karşılaşmadığımız arkadaşlarla bir araya gelmek bu organizasyonunun en temel maksadıdır. Yönetim olarak tüm arkadaşlarla sizlerle her fırsatta yan yana gelmek bizim düsturumuzdur. Nitekim ayak tenisi turnuvasıyla başlayan süreç tiyatro ve maç etkinlikleriyle devam etmekte, temel gayemiz sizlerle yeşil saha dışındaki arenalarda da birlikte olabilmektir. Bazı dönemler biz hakemler kendimizi yalnız hissedebiliriz. Geçtiğimiz birkaç ayda bu yalnızlığı daha derinden hissettik. Türk hakemliği herkesçe bilinen bir cendereye hapsedilmişti. Ancak gerektiğinde birlik olmayı çok iyi bilen bizler, o anlarda da birbirimize sahip çıktık ve Türk hakemliğini bu cendereden çıkarmayı başardık. Türk adaletine güvendik, haklı da çıktık. Üstümüzdeki karanlık bulutları dağıtmaya başlayan Merkez Hakem Kurulu Başkanı teşekkürü camiam adına bir borç bilirim. Bizler son nefesimize kadar sahada düdüğümüzle, bayrağımızla, adaleti temsil etmeye devam edeceğiz. İstanbul hakemlerini yarınlara hazırlamak boynumuzun borcudur. Tüm camiamızın önümüzdeki Kadir Gecesi’ni ve peşinden gelecek olan Kurban Bayramını tebrik eder herkese hayırlı ramazanlar dilerim” dedi.

Konuşmanın ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun desteklerinden dolayı kendisine takdim edilmek üzere hazırlanan plaketi almak için CHP İBB Grup Başkanvekili Av. Doğan Subaşı sahneye davet edildi.  İmamoğlu’nun Teşekkür plaketini Dernek Başkanı Adil Uçankan’ın elinden alan Subaşı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve kendisi de eski hakem olan İBB Meclis Üyesi Murat Cirav’ın köprü rolü oynadığı bu buluşmadan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Sizlerle olmaktan çok mutluyum, gurur duydum. Geleneksel hale gelen iftar yemeğinize pandemi nedeniyle iki yıl ara verilmesinin ardından sizleri bir arada görmekten mutluluk duyuyoruz.  Gelenek haline getirmiş olduğunuz b u güzel buluşmaların devam etmesini diliyorum. İBB Başkanımız yurtdışı seyahatinden dolayı aramızda yok. Kendisi eski bir kaleci bunu sizlere belirtmemi istedi, hepinize ayrı ayrı selamlarını iletiyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183