Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Turizme iyi gol atılmış!

       İstanbul Büyükşehir Belediye Başakanı Ekrem İmamoğlu Yerebatan Sarnıcı ve Fatih sınırları içerinde yer alan Edirnekapı'daki Tekfur Sarayı'nda incelemelerde bulundu. İBB tarafından restore edilen Tekfur Sarayı hakkında yetkililerden bilgi alan İmamoğlu,"Temel hedefimiz, tümüyle İstanbul'un tarihi yarımadasını gerçekten hissedilebilmesi, dolaşılabilmesi, gezilebilmesi. Bunu yaptığımız takdirde, kazanan en başta Türkiye ve İstanbul olacak" dedi.

     Saray çevresine yapılan halı sahaların sorulması üzerine, "İstanbul'un tarih turizmine iyi bir gol atılmış" yorumunu yapan İmamoğlu, ilgili işletmeler için de harekete geçileceğini belirtti. İmamoğlu Tekfur Sarayı'na gelmeden önce de Yerebatan Sarnıcı'nda incelemelerde bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183