Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Sultangazi’de Göreve Başlayan Öğretmenlere Hoş Geldiniz Programı

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un, ataması Sultangazi’ye gerçekleşen 750 öğretmeni ağırladığı programa, Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş, şube müdürleri, başkan yardımcıları ile danışmanları ve meclis üyeleri katıldı.

Sultangazi Eğitimle Gelişiyor

Masaları ziyaret ederek tüm öğretmenlerle ilgilenen Başkan Dursun, kendilerine görevlerinde başarılar diledi. Genç öğretmenlerden oluşan müzik ekibinin, birbirinden keyifli parçalarla neşe kattığı akşam oldukça sıcak bir atmosfere sahne oldu. 

Yemeğin ardından öğretmenlere hitap eden Başkan Dursun, “Eğitim, bizim için çok büyük önem taşıyor. Çünkü bir şehrin gelişmesi, ancak eğitimle olur. Eğitimli insan, çevresine saygılı insandır. Böyle nesillerin yetişmesi ve güzel ilçemizi ileriye taşımak adına eğitim alanında büyük gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimizde yaptığımız ilk iş, Yayla Mahallemize bir okul kazandırmak oldu. Şimdi orada yaklaşık 1500 çocuğumuz eğitim alıyor. Sultangazimize yeni okullar kazandırmaya devam ediyoruz. Ayrıca, ilçemizdeki okullarımıza desteğimizi her zaman sürdürüyoruz. Değerli arkadaşlarım; sizler Sultangazi’nin çocuklarına, gençlerine ışık olmaya geldiniz. Sizlerin kıymetli çabalarınızla evlâtlarımız hayata en iyi şekilde hazırlanacak. Bizler de, Sultangazi Belediyesi olarak sizleri desteklemeye, Sultangazimizi eğitimle ileriye taşımaya her zaman devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183