Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız kurban bayramı Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama! Nasıl Cevap Verdi

Bu haber kez okundu.

Sultangazi'de karla mücadele ekiplerine sıcak teşekkür

Sultangazi Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu süreçte gece-gündüz demeden çalışarak yoğun gayret gösteren karla mücadele ekiplerine, düzenlediği sıcak etkinlikle teşekkür etti. Anadolu ezgileri eşliğinde bol bol halayların çekildiği etkinlikte mangallar yakıldı ve karla mücadelede canla başla çalışan personeller için sucuk ekmekler hazırlandı.

DURSUN, TÜM PERSONELE TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinliğe katılan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, tüm personelle tek tek ilgilendi ve hepsine gayretleri için teşekkür etti. Ardından, hazırlanan sucuk ekmekleri karla mücadele ekiplerine ikram etti. Dursun'a Belediye Başkan Yardımcıları Nurcan Öztürkmen, Yakup Dalkılıç, Mustafa Birinci ve Av. Fatih Sultan Mehmet Çiçek ile meclis üyeleri eşlik etti.

SULTANGAZİ BELEDİYESİ, KARLA MÜCADELE SINAVINI BAŞARIYLA VERDİ

Sultangazi Belediyesi’nin karla mücadele konusunda başarılı bir sınav verdiğini söyleyen Başkan Dursun, şöyle konuştu: “Herkesin zorluklarla mücadele ettiği dönemde çok şükür, başarılı bir sınav verdik. Bunu, hep beraber başardık. Tabii, bu başarı ancak iyi bir plânlama ve koordinasyonla gerçekleşebilirdi. Bizler, hep birlikte sahadaydık. Sultangazi Belediyesi sahada olmasa, yani 28 tane İBB sorumluluğundaki ana arter ve caddelerde olmasa, hatta bizim dışımızda kuşaklama yolunda, Arnavutköy Yolu’nda bizler olmasak, vatandaşlarımız bu bölgelerde çok daha büyük sorunlarla baş başa kalacaklardı. Bu zorlu sürecin üstesinden, sizlerin üstün gayret ve emekleriyle geldik. Bu sebeple, sizlere can-ı gönülden teşekkür ediyorum.”

‘BÜTÜN FEDAKÂRLIKLARINIZ İÇİN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Konuşmasının son kısmında helâl lokmanın önemi üzerinde duran Dursun, sözlerini şöyle tamamladı: “Çok yoğun bir süreçten geçtik ve bizler dedik ki, büyük gayret gösteren bu güzel kardeşlerimizle bir etkinlikte bir araya gelelim. Bir araya gelerek, gönülden teşekkürümüzü sizlere iletmek istedik. Caddelerimiz, parklarımız sizlere emanet. İşinizi yalnızca bu zorlu dönemde değil, her zaman fedakârlıkla yaptığınızı biliyoruz. Bizler, hep beraber fedakârlık göstererek, bizlere verilmiş emaneti hakkıyla taşımaya gayret ediyoruz. Şuna gönülden inanıyorum: Evinize götürdüğünüz her lokma, alnınızın teriyle kazandığınız, en helâlinden birer lokmadır. Dünyada bundan daha önemlisi yoktur; helâl kazanç kadar önemli bir kazanç yoktur. Emeğinize sağlık. Gayretinize sağlık. Bütün fedakâlıklarınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Hep birlikte Sultangazi'yi çok daha güzel yerlere getireceğiz. Buna gönülden inanıyorum. Sultangazi eğitimde, kültürde, sosyal faaliyetlerde, sportif faaliyetlerde örnek; parklarıyla, bahçeleriyle pırıl pırıl bir Sultanşehir olacak inşallah.”

Dursun’un konuşmasının ardından, belediye çalışanları dev bir halay halkası kurdular. Halayın başına geçen Dursun, Anadolu ezgileri eşliğinde çalışanlarla halay çekti ve ortaya son derece samimi görüntüler çıktı. Etkinliğin sonunda, karla mücadele ekibine gıda kolileri de takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183