Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol

Bu haber kez okundu.

Sokağa çıkma yasağında Luppo alan vatandaşın hikayesi duyanları üzdü

 İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs önlemleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta ilan ettiği sokağa çıkma yasağı sonrasında kısıtlı vakti bulunan vatandaşlar eksiklerini tamamlamak ve iki günü dolu dolu geçirmek için marketler ile fırınlara adeta akın etmişti.Bunun yanısıra uzayan kuyruklar ve sosyal mesafeye uymayan kalabalıklar milyonların tepkisini çekmişti. Görüntülerden birimde elinde Luppo marka çikolata bulunan bir vatandaş kamuoyunun gündemine oturdu. Yasak günü çikolata mı alınır? sorusuyla tepki gösterilen ve zaman zaman de eleştirilen adamın hikayesi bambaşka çıktı.

Twitter'da konuya dair açıklamalarda bulunan bir kişi söz konusu kişinin çikolatayı borç para ile aldığını öne sürdü. Bu paylaşım sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183