Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Nasıl Cevap Verdi kent yaşam gazetesi

Bu haber kez okundu.

Savcı Öz Ermenistan'a geçmiş

 Artvin Valisi Kemal Cirit, Bakırköy Cumhuriyet  Başsavcılığı tarafından haklarında "örgüt kurma" iddiasıyla soruşturma yürütülen  eski savcılar Zekeriya Öz ile Celal Kara'nın Gürcistan üzerinden Ermenistan'a  geçtiklerini bildirdi. 

 
Cirit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal ve yaygın medyadan  haberler nedeniyle ve şeffaf yönetim anlayışları gereği Öz ile Kara'nın Sarp  Sınır Kapısından çıkışlarıyla ilgili tespitlerini saatleriyle daha önce  kamuoyuyla paylaştıklarını söyledi. 
Buna göre Öz'ün dün saat 03.46, Kara'nın da 04.19 itibarıyla  haklarında herhangi bir yakalama kararı verilmemişken ve yurtdışı çıkışlarıyla  ilgili tahdit durumu yokken çok saatler önce Sarp Sınır Kapısı'ndan yurtdışına  çıktıkları yapılan araştırmalarda belirlendiğini dile getiren Cirit, "Sarp Sınır  Kapısı, ülkemizde karayolu anlamında en yoğun kullanılan kapıdır. Sezonunda  günlük 25-30 bin civarında geçişler olur. Adli işlemlerin yanı sıra konuyla  ilgili idari işlemler de tarafımızdan başlatılmış ve araştırmalarımız devam  etmektedir" diye konuştu. 
 
Vali Cirit, "Söz konusu şahısların Gürcistan üzerinden Ermenistan'a  çıkış yaptıkları tespit edilmiştir" ifadesini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183