Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Muharrem inceden: ATATÜRK'E dua etmeliyiz yorumu

 Ayasofya'nın yeniden cami olması kararı yorumlayan isimlerden biri olan CHP'nin 2018 yılındaki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce "Ayasofya'yı işgalden kurtaran Milli Mücadelemizin Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk'e dua etmek ise boynumuzun borcudur" ifadelerini kullandı.


"İBADETE AÇILMASI TÜRKİYE'NİN EGEMENLİK HAKKIDIR"

Muharrem İnce Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Ayasofya Türkiye sınırları içindedir ve İbadete açılması kararı Türkiye'nin egemenlik hakkıdır. Buna Rusya, ABD, Yunanistan veyabaşka bir ülke, kuruluş karar veremez.Muharrem İnce, Ayasofya'nın yeniden cami olması kararın ardından 'Atatürk'e dua etmeliyiz' dedi

"AYASOFYA'YI İŞGALDEN KURTARAN ATATÜRK'E DUA ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR"

4 Yıl 10 Ay 23 Gün işgal altında kalan İstanbul'u ve dolayısıyla Ayasofya'yı 'geldikleri gibi giderler' diyen ve geldikleri gibi gitmeye mecbur bırakan, işgalden kurtaran Milli Mücadelemizin Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk'e dua etmek ise boynumuzun borcudur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183