Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Mesai saatlerinde oyun oynayanlara kötü haber! İşten atılabilirsiniz...

İş yerinde oynamak işten kovulmak için bir sebep mi? sorusu sıkça soruluyor. Sebebi ise uzun mesai saatlerinin yanısıra kendisini psikolojik olarak iyi hissetmeyenler için kafa dağıtma rolü oynaması. Ancak oyun oynamak istemeniz size pahalıya patlayabilir. İş yeri sahiplerinin bu konuda avantajlı olduğunu ve sizi kovabileceğini unutmayın


YARGITAY'DAN İŞ YERİNDE OYUN OYNAYANLARA KÖTÜ HABER!

İş yerinde vakit geçirmek için Candy Crush tarzı oyunlar oynayan bir çalışan, işveren tarafından tazminatsız olarak işten çıkarıldı. Yargıtay’ın kararında ‘Mesai saatleri içerisinde internette oyun oynamak ve çeşitli sitelerde gezmek işverenin güvenini kötüye kullanmaktır” denildi. Bu noktada bir yıl içerisinde 6 kez yarım saat, 6 kez de 1 saatin üzerinde oyun kişi oynadığı tespit edilen tazminatsız olarak işten çıkarılmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183